Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nytt medlemsregister, viktig information

15 februari, 2018 @ 08:00 - 17:00

Hej medlem!

Vid årsskiftet bytte vårt riksförbund system för medlemsregistret vilket har medfört att det följt med en hel del barnsjukdomar. Du som medlem har säkert märkt att du ännu inte fått ditt inbetalnings avi och att det inte alls gått som det sagts tidigare att förnya sitt medlemskap via medlemssidan.

Inför måndag och Årsmötet är det viktigt att man har betalat årets medlemsavgift och då speciellt då man blir invald i styrelsen. Riks har fortfarande strul med att få ut inbetalningsavierna till tidigare medlemmar men eftersom jag varit på dem under veckan har de gjort en specialare för oss medlemmar i Skellefteå 🙂

Nu håller jag tummarna att det här ska fungera!

Du ska logga in och betala via medlemssidan årets medlemsavgift.

Här nedan följer en instruktion hur man aktiverar sitt konto och kommer in. Jag vill uppmana att alla medlemmar går in och ser över sina uppgifter och uppdaterar uppgifterna där det behövs.

Som om detta inte vore nog med problemen med det nya medlemsregistret så har vi nu i början av året utan förvarning blivit av med möjligheten att skicka medlemsbrev och att kommunicera via föreningens e-post då det företaget som vi använt blivit uppköpt av ett annat. Allt detta ligger på riksförbundsnivå och vi lokalföreningar hade ingen möjlighet att på verka detta och vi har heller inte fått någon information om att detta skulle ske. Detta har medfört att det är svårt att nå ut med information till enbart er medlemmar och därför använder vi oss nu mest av Facebook och vår hemsida tills vi kommit till rätta med dessa problem.

 Hälsningar från Birgitta Grönlund ordförande för Attention Skellefteå

INSTRUKTION

  1. Nytt lösenord

Begär nytt lösenord första gången du loggar in. Fyll i den epostadress som du angett i registret på sidan, så skickas ett nytt lösenord till dig och tryck OK.

https://riksforbundetattention.membersite.dk/…/ForgotPasswo… (Vi får inte längre skicka ut lösenord via post (nya EU-lagstiftning).

  1. Logga in

Med lösenordet du precis fick, logga in HÄR: https://riksforbundetattention.membersite.dk/Account/Login

  1. Kolla in dina uppgifter i registret

Här kan du se att uppgifterna för dig själv (och eventuella familjemedlemmar) stämmer.

Vill du lägga till fler familjemedlemmar gör du det under fliken ”köp medlemskap”. Framöver kommer evenemang finnas tillgängliga för anmälan.

Nytt i systemet är att du kan fylla i om du vill kontaktas via SMS, eller har något särskilt intresseområden (diagnoser eller ämnesområden). Framöver kommer vi att skräddarsy utskicken (och det kommer även vi i lokal föreningarna att kunna göra).

 

Detaljer

Datum:
15 februari, 2018
Tid:
08:00 - 17:00