Samtalsträff 25/9 om besparingarna i skolan i Skellefteå

 

Många föräldrar känner stor oro inför kommande besparingar i skolan som informerats om på lokala möten i kommunen och som sedan stått att läsa om i Norran.
Vi tänker att besparingsåtgärderna kan kännas extra oroande när man har ett barn med en så kallad NPF-diagnos(Autism, Asperger, Tourettes, ADHD, ADD mfl.) och därför vill vi i Attention Skellefteå bjuda in just er ”NPF-föräldrar” till en kväll där vi fikar och pratar kring eventuella farhågor och oro och där det också finns möjlighet att lämna förslag på frågor eller önskemål som du skulle vilja att vi som förening försöker förmedla till våra politiker.

NÄR:
25/9 kl.18.00 – 20.00

VAR:
På Föreningarnas Hus Castor, Stationsgatan 19

FÖR VEM:
Föräldrar/Vårdnadshavare till barn/ungdom med NPF
(Du behöver inte vara medlem i Attention)

Välkommen!