Familjelyftet, kvällsföreläsning/dialogcafé

Är du förälder med neuropsykiatrisk diagnos/problematik och varit i kontakt med socialtjänsten eller är allmänt intresserad av att veta mer om projektet Familjelyftet? Då är du välkommen till kvällsföreläsning/dialogcafé Familjelyftet!

När: tisdag 12 mars 2019
Tid: 18:00-20:00
Var: Stationsgatan 19, Skellefteå. Föreningarnas hus/ Castor på övervåningen.
Kostnad: Gratis. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

I höst startade Riksförbundet Attention det viktiga projektet ”Familjelyftet”. Projektet går ut på att kontakten mellan föräldrar med neuropsykiatrisk diagnos/problematik och socialtjänsten ska förbättras och utvecklas. Den 27 november besökte projektledaren Elisabeth Gunnars Skellefteå 27/11 och berättade om projektet. Nu fortsätter vi samtalet där vi slutade förra gången.

För mer information

Varmt välkommen hälsar Attention Skellefteås styrelse!